Openingstijden
 • Werkdagen

  9 AM - 6 PM

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

LPG endermologie

Strakker

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. De door lpg ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Weg met cellulite dankzij Lipomassage

Celullite is onderhuids vet dat met elkaar verkleefd is geraakt. Dit laat zich ook aan de buitenkant zien door het grover worden van de huid, ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Het is een heel vervelende huidaandoening waar je maar moeilijk af kan komen. Cellulite is ongevoelig voor dieet of sporten. Maar door een endermologie behandeling bij Huidtherapie Saen worden de verkleefde vetcellen afgevoerd en verdwijnt cellulite. Wat overblijft is een strakke huid. De hoogwaardige technologie van LPG heft de vetblokkades op. Bovendien wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, zodat de afgebroken vetblokkades makkelijk worden weggevoerd. Endermologie is mogelijk op alle delen van het lichaam waar cellulite voorkomt.

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Doelen zijn o.a. het behandelen van vetophopingen die “vast” zitten en de voor- en nazorg bij liposucties. Endermologie wordt uitgevoerd met behulp van een LPG apparaat waarvan de werking is onderbouwd door ruim 128 wetenschappelijke studies.

huidtherapeute bedient lpg aparaat

Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt uw huid gezond en sterk. U stimuleert de vetverbranding! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen, verkrampte spieren en lipoedeem.

Endermologie zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt uw huid gezond en sterk. U stimuleert de vetverbranding waar ú dat wilt! De resultaten vallen op en zijn blijvend. Endermologie is speciaal ontworpen voor het vet dat u maar niet kwijt kunt raken, ondanks sporten en diëten. Dankzij lipomassage stimuleert u precies de vetverbranding die u in de sportschool maar niet weg krijgt.

Behalve ongewenst vet zijn ook andere aandoeningen zeer geschikt om behandeld te worden met endermologie. Daarbij kunt u denken aan onrustige benen en verkrampte spieren.

Voor en na resultaten

Een endermologie kuur zorgt voor:

 • een strak silhouet
 • een stevige huid
 • minder cellulite
 • slanker figuur
F.A.Q.

veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie, de problematiek en uw doelen. De ervaring heeft geleerd dat men in totaal gemiddeld tussen de 15-20 behandelingen nodig heeft. Na 8-10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien. Er wordt begonnen met twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, wordt de behandeling afgebouwd en zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand voldoende zijn om het resultaat te behouden.

Is de behandeling pijnlijk?

Nee. Het is een massage, sommige klanten vinden het juist ontspannend.

Moet ik naast de lipomassage blijven sporten en diëten?

Dat raden wij wel aan. Door in beweging te blijven en te letten op uw voeding voorkomt u dat de vetrolletjes die we hebben weggehaald met de endermologie behandeling weer terugkomen.